Кошница

0 продукта

Виж кошницатаКупи

Специална оферта

лв лвКупи
oставащо време:
-

Блог

Матираните лакове за нокти се очертава да са хит през тази годинаМатираните нокти, особено в черно, ще са най-актуални през тази година. На пазара вече има специални лакове с матиращ ефект, както и топ лакове, които не блестят. Матиран маникюр можете да си направите обаче и в домашни условия с помощта на малко топ лак и нишесте. Първо трябва да се лакирате с избран обикновен лак, след което върху восъчна хартия да смесите една щипка нишесте с няколко капки топ лак. С тази смес се лакирате върху обикновения лак и след като изсъхне, той става матов!

 

Като допълнение към актуалните цветове в модата, супер модерни стават и нокти в цветовете „синьо спокойствие“ и „розов кварц“. Можете да се лакирате както с всеки цвят поотделно, така и да комбинирате двата цвята. Стои много нежно и интересно.

 

Шарените нокти отново са на мода, като се очертава най-актуални да са квадратите в различни цветове, но няма да сбъркате, ако просто лакирате всеки нокът в различен цвят.

 

Съчетаването на маникюра с грима е задължително. Топ тенденция е зелената (например) очна линия или молив за очи да се комбинира със зелен френски маникюр.

 

Определено не на последно място по важност са сребристите нюанси, които също са изключително актуални, особено съчетани с бяло и черно.