Кошница

0 продукта

Виж кошницатаКупи

Специална оферта

14.00 лв24.00 лвКупи
oставащо време:
-

Блог

С какво да съчетаем карираните си дрехиИ тази година карето е много актуално. Трябва обаче да го съчетаем добре, за да изглежда ефектно, а не твърде обикновено. Общо взето е добре да заложим на някакъв смел акцент около карираната дреха. Карираните ризи са много удобни за ежедневието и стоят много ефектно, когато са разкопчани и съчетани с потник и дънки например. Коженото яке и карираните ризи пък са си първи приятели, а ако ви стане топло можете да вържете ризата на кръста под якето.

 

Като цяло, карето е по-скоро за ежедневието, а не за официални поводи, по-добре се съчетава с широк суитшърт, отколкото с лачена чанта, но напоследък намира място и в гардероба на по-елегантните дами. За малко по-официален случай, ризата може да се комбинира с голям колан или голямо колие, има и много красиви елегантни рокли по тялото.

 

Кариран панталон или пола пък може спокойно да съчетаем със спортна тениска с щампа (например с Мики Маус). Звучи все едно са от различни планети, но точно тези комбинации напоследък са и много актуални. Преди време, трудно би си помислил човек да съчетае каре с райе, но сега е в границите на напълно нормалното, а според нас си е супер съчетание.

 

Ако нямаме риза или панталон, и един кариран шал е достатъчен, за да бъде визията ни по-интересна и артистична.