Кошница

0 продукта

Виж кошницатаКупи

Специална оферта

лв лвКупи
oставащо време:
-

Блог

Плащане и доставка

Доставка на стоки от онлайн магазин „Vfashion.bg“ се извършва с куриерска фирма „Еконт“. За цялата страна цената на доставката е 4 лв., а когато поръчката е над 70 лв. – доставката е безплатна. В почивните дни и официалните празници доставки не се осъществяват.

Доставката може да бъде до точен адрес или до най-близкия до вас офис на „Еконт“, откъдето да я вземете в удобно за вас време. Най-близкият до вас офис можете да откриете в "Офис локатор" от приложението на "Еконт".

 

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на vfashion.bg. 

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката vfashion.bg не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, vfashion.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

На нашите клиенти предоставяме и услугата „Пробвай преди да платиш“. С тази услуга клиентът може в рамките на 5 минути да пробва поръчаната стока, за да добие реална представа за нея. При отказ за получаване клиентът трябва да заплати доставката и връщането на стоката. Когато става въпрос за стоки, с определен заявен от купувача размер и се налага да бъдат изпробвани, молим при разопаковане на стоките максимално добре да запазвате опаковката, за да можем да я ползваме в случай, че решите да върнете стоката.

Цената на доставката до страни от Европейския съюз е според тарифите на куриерска фирма „Еконт“

 

Начини на плащане

Плащане чрез наложен платеж

При получаване на поръчката клиентът заплаща в брой и лично на куриера сумата за поръчката и доставката.

 

Плащане чрез банков превод- ТОЗИ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ В МОМЕНТА НЕ Е ДОСТЪПЕН! СЪЖАЛЯВАМЕ ЗА НЕУДОБСТВОТО!

 

Плащане чрез ePay - ТОЗИ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ В МОМЕНТА НЕ Е ДОСТЪПЕН! СЪЖАЛЯВАМЕ ЗА НЕУДОБСТВОТО!

В процеса на поръчване избирате начин на плащане “ePay”. При завършване на поръчката, трябва да натиснете бутона “Плащане“ като системата ще Ви препрати автоматично към страницата на epay.bg с попълнени наши данни и стойността, която трябва да преведете (ако все пак ви е необходим нашия клиентски номер, той е 2958902275).

  1. Влезте в страницата www.epay.bg с вашето потребителско име и парола
  2. Потвърдете плащането
  3. Ще бъдете автоматично прехвърлен обратно към сайта vFashion.bg
  4. Честито! Вашата поръчка е приключена.

Замяна или рекламация на стоки

Продукт може да бъде върнат или заменен в срок от 14 работни дни. Продуктът трябва да бъде с оригинален етикет, да не бъде носен, пран, гладен или замърсен. Връщането се извърша чрез куриер на адрес: гр. София, ул. Пастирна №10.
Връщането или замяната е за сметка на потребителя. Възстановяването на сумата става само когато са спазени упоменатите условия на посочената от вас банкова сметка в срок от 20 работни дни. Стойността на продукта се възстановява като се приспаднат разходите в двете посоки. На връщане или замяна не подлежат чорапени изделия и бельо.
Към пратката трябва да се приложат:

  • Документ за получаване
  • Формуляр за замяна или рекламация, който можете да изтеглите оттук.

Нека напомним, че за да се избегне евентулно процедура за връщане или замяна и за улеснение, нашите клиенти могат да се възползват и от услугата на „Еконт“„Пробвай преди да платиш“. Чрез нея можете да пробвате и прегледате поръчания продукт, преди да го закупите, и да го върнете или замените чрез куриера, който ви го е доставил. В такъв случай, ако не желаете да закупувате продукта, трябва да заплатите транспортни разходи за продукта и в двете посоки.
Всички въпроси за замяна или рекламация могат да се доуточняват на нашите телефони за контакт или чрез имейл.